28-daags Soul Coaching HEALTH programma

Dit programma is erop gericht je gezondheid weer vrij baan te geven door je relatie met je lichaam te herstellen. Het is geen dieetplan of fitnessprogramma, maar een ontdekkingsreis door je lichaam, waarmee je je ziel helpt je lichaam te helen. Je lichaam bezit een hoge intelligentie die een absolute kennis heeft over wat jij op elk moment nodig hebt. Je lichaam begrijpt dat gezond worden niet gaat over jezelf beperkingen opleggen en jezelf van alles ontzeggen. Het gaat erom dat je geniet van het leven en dat je jezelf koestert en eert. In dit programma ga je aan de slag met het opruimen van innerlijke rommel, zoals angsten en beperkende overtuigingen die vastzitten in je energieveld. In een periode van 28 dagen werk je aan een grondige geestelijke en lichamelijke schoonmaak en maak je ruimte voor een blakende gezondheid.  Het 28-daags Soul Coaching HEALTH programma komt in twee versies, een groepsversie en een individuele versie. De groepsversie start met een introductieworkshop van één dag, waarin je niet alleen kennis maakt met het programma en de bijbehorende materialen (Nederlandstalige binder), maar ook met de andere deelnemers met wie je ervaringen kunt uitwisselen.

1. Een ééndaagse workshop met maximaal 8 deelnemers waarin de basis wordt gelegd voor het 28-daags Soul Coaching HEALTH programma.

2. Elke deelnemer doet na afloop van de workshop zijn/haar eigen 28-daags programma. Voor de groep wordt een chatbox aangemaakt waarin de deelnemers elkaar kunnen stimuleren en ervaringen kunnen uitwisselen. 

3. Individuele sessies tijdens of na afloop van het programma behoren tot de mogelijkheid (worden separaat in rekening gebracht).  

  • Nieuwe data volgen binnenkort

 

Investering: €295,00 (inclusief binder, koffie/thee en lunch)

 

Individueel

In het individuele Soul Coaching HEALTH pogramma ga je zelf aan de slag met behulp van de Nederlandstalige binder. Daarin staan per dag de thema's waaraan je kunt werken en de opdrachten die daarbij horen. Daarnaast heb je recht op vier keer een half uur telefonische coaching om je te helpen je ervaringen zo goed mogelijk te integreren.

Data: Op aanvraag (neem contact op)

Investering: €225,00 (inclusief binder en telefonische coaching)

BijlageGrootte
Brochure Soul Coaching Health.pdf173.97 KB