Life Balancing vervolg

Hieronder vind je een beschrijving van de verschillende methodieken/benaderingen die wij hanteren bij het samenstellen van een individueel Life Balancing programma.

 Mentaal: Astrologische Integratie Sessie

Gericht op het loslaten van valse illusies - waar gaat het werkelijk om in jouw leven? Je krijt antwoord op vragen als: Wat zijn mijn levensthema's? Welke talenten en kwaliteiten zijn specifiek voor mij? Wat is mijn missie in dit leven? Met welke tijdslijnen moet ik op dit moment rekening houden?

(download brochure - zie onderaan pagina)


Fysiek   : Quantenlogie

Wij gaan uit van de (vaak complexe) eenheid van lichaam en geest en we betrekken bewustzijn nadrukkelijk in het behandelproces. Elke behandeling is erop gericht herstel tot stand te brengen op elk niveau waarop chaos is ontstaan, wat tot gezondheidsklachten heeft geleid.

(download brochure - zie onderaan pagina)


Yoga

Yoga wordt hiernaast ingezet om het helingsproces te ondersteunen. DRU yoga kenmerkt zich door vloeiende bewegingen, bewegingsreeksen en houdingen. Resultaat is het oplossen van energieblokkades in het lichaam.


Emotioneel: Bloesemtherapie

Bloesemremedies zijn energetische producten waarin de essentie van een bloem of plant is vastgelegd. Ze werken bij mensen en dieren vooral in op het emotionele. Bloesemremedies geven inzicht doordat ze je helpen te luisteren naar je innerlijke natuur.


Spiritueel: Soul Coaching

Het doel van Soul Coaching is je uiterlijke leven in lijn te brengen met je innerlijke leven. Het helpt je om mentale en emotionele rommel op te ruimen zodat je de boodschappen vanuit je innerlijk kunt horen. Het stelt je in staat op een eerlijke manier naar jezelf en jouw leven te kijken, je angsten onder ogen te zien, oude (negatieve) patronen los te laten, gemotiveerd en geïnspireerd te raken en met plezier en moed je toekomst in te stappen. 

(download brochure - zie onderaan pagina)


Soul Journey

In een Soul Journey gaan we met behulp van geleide meditatie op zoek naar antwoorden op een wezenlijke vraag van jou. Dat kan een vraag zijn over je fysieke, emotionele, mentale of spirituele gesteldheid. Een Soul Journey brengt je in verbinding met jouw bron van Innerlijke Wijsheid. Daardoor ben je in staat om steeds meer vanuit je eigen kern en authenticiteit te handelen.

Past Life Integration

Een bijzondere vorm van een Soul Journey is Past Life Integration. In een Past Life Integration sessie word je met behulp van ontspanningsoefeningen en geleide meditatie naar een vorig leven gevoerd. Daar ga je op zoek naar informatie over wat je belet om oude patronen, waar je in je huidige leven last van hebt en waar je maar niet van af komt, achter je te laten

(download brochure - zie onderaan pagina)

BijlageGrootte
Brochure Astrologie januari 2016.pdf86.36 KB
Brochure Quantenlogie januari 2016.pdf85.77 KB
Brochure Soul Coaching jan 2016.pdf170.41 KB
Brochure Soul Journey Past Life Integration januari 2016.pdf102.45 KB