Soul Coaching

The Soul Loves The Truth

 

Wat is Soul Coaching®?

Weet je wie je bent en waarom je hier bent? Weet je wat jouw missie is in het leven? Ben je je bewust van de dagelijkse leiding die je van je ziel ontvangt? Als je de antwoorden op deze vragen niet kent, kun je wel eens het gevoel hebben dat er iets ontbreekt in je leven. Daar kun je wat aan doen met behulp van het 28-daagse Soul Coaching programma.

Wat levert het op?

Soul Coaching brengt je uiterlijke leven in lijn met je innerlijke leven. Het helpt je om mentale en emotionele rommel op te ruimen zodat je de boodschappen vanuit je innerlijk luid en duidelijk kunt horen. Het stelt je in staat op een eerlijke manier:

  • naar jezelf en jouw leven te kijken,
  • je angsten onder ogen te zien,
  • oude (negatieve) patronen los te laten,
  • gemotiveerd en geïnspireerd te raken en
  • met plezier en moed je toekomst vorm te geven.

 

Wat  houdt het 28-daags Soul Coaching Programma in?

Het 28-daags Soul Coaching programma is een spirituele ontdekkingsreis van 4 x 7 dagen, die je in je eigen tijd doet. Het programma is onderverdeeld in vier weken die worden gewijd aan de vier elementen: Lucht, Water, Vuur en Aarde.

Door ons te verbinden met deze natuurelementen, komen we dichter bij de kern van onze ziel, en daarmee heelwording.

Het 28-daags Soul Coaching programma vraagt van je elke dag aandacht te besteden aan een dagelijks thema. Je kunt zelf de maximale lengte van je inspanningen bepalen, van een kwartier tot enkele uren tot een hele dag. Welk niveau van commitment je ook kiest, er zullen zich wonderen voordoen in jouw leven.

>lees meer over dit programma

BijlageGrootte
Brochure Soul Coaching - def 2013.pdf381.73 KB