Soul Coaching 28-daags programma

Zie ook het artikel in Happinez nr. 4, 2010:    'Grote Schoonmaak voor je ziel'

 

   

 

Hoe kun je deelnemen?

Het 28-daags Soul Coaching programma komt in twee versies, een groepsversie en een individuele versie. De groepsversie start met een introductieworkshop van één dag, getiteld The Soul Loves the Truth, waarin je niet alleen kennis maakt met het programma en de bijbehorende materialen (Nederlandstalige binder), maar ook met de groep waarmee je kunt gaan samenwerken als je dat wilt.

De tweede versie is individueel. 

Groepsprogramma met introductieworkshop

1. Een ééndaagse workshop met maximaal 8 deelnemers waarin de basis wordt gelegd voor het 28-daags Soul Coaching programma.

2. Elke deelnemer doet na afloop van de workshop zijn/haar eigen 28-daags programma. Voor de groep wordt een chatbox aangemaakt waarin de deelnemers elkaar kunnen stimuleren en ervaringen kunnen uitwisselen. 

3. Individuele sessies tijdens of na afloop van het programma behoren tot de mogelijkheid (worden separaat in rekening gebracht).

Data  

Bij voldoende belangstelling organiseren we workshops. Laat ons dus vooral weten of je belangstelling hebt voor een workshop (neem contact op)

Investering: €295,00 (inclusief binder, koffie/thee en lunch)

 

Individueel

In het individuele Soul Coaching programma ga je zelf aan de slag met behulp van de Nederlandstalige binder. Daarin staan per dag de thema's waaraan je kunt werken en de opdrachten die daarbij horen. Daarnaast heb je recht op vier keer een half uur telefonische coaching om je te helpen je ervaringen zo goed mogelijk te integreren.  

Data: Op aanvraag (neem contact op)

Investering: €225,00 (inclusief binder en telefonische coaching)

 

 

Wat zeggen mensen die dit programma gedaan hebben?

“Dit programma heeft mij veel gebracht, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik vertrouw veel meer op de inzichten die ik krijg. In 28 dagen heb ik een sprong kunnen maken in mijn eigen ontwikkeling. Een life-changing experience!" 

Ruud van der B – Epe 

“Voor mij was dit programma een spirituele ontdekkingsreis, die ik samen met Inge mocht maken, mijn bijzondere, betrokken en motiverende metgezel. Ik heb mijn spiritualiteit, mijn intuïtie en innerlijke krachten weer (her)ontdekt. Maar ook mijn angsten kunnen erkennen en accepteren. En het is echt waar, als je de waarheid over jezelf spreekt (The Soul Loves The Truth), ontstaat er innerlijke vrede." 

 Bertina T – Wassenaar

“De introductie-workshop was een heerlijke aftrap. Inge en Rinze creëerden een sfeer van rust en liefde waar ik me helemaal vertrouwd bij voelde. Tijdens het programma coachte Inge mij via de chatbox, een prettige manier om ervaringen te delen. Ik kan het iedereen aanbevelen die zichzelf een mooie tijd gunt."  

 Chris V – Almere 

“Mijn ervaringen met het Soul Coaching programma waren erg bijzonder. Ik heb er veel uitgehaald - met veel plezier - en heb mijn eigen gedrag op bepaalde aspecten beslist veranderd. Starten met een workshop had grote meerwaarde. Ook de attente mailcontacten met Inge tijdens het hele programma waren erg zorgvuldig."  

 Manon S – Bilthoven 

 

 

     

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


BijlageGrootte
Brochure Soul Coaching jan 2016.pdf170.41 KB