Soul Journey

In het Soul Coaching programma is het soms goed om een aanvullende sessie te doen. Bijvoorbeeld om je te helpen vat te krijgen op een extra taaie situatie in je leven. Of om nu eindelijk eens duidelijkheid te krijgen over iets dat je al tijden in verwarring brengt. Voor die problemen is de Soul Journey het aangewezen middel. In een Soul Journey maak je verbinding met jouw bron van Innerlijke Wijsheid. 

Een bijzondere vorm van de Soul Journey is een Past Life Integration® sessie. In zo'n sessie ga je terug naar een vorig leven, waar je op zoek gaat naar informatie over wat je belet oude patronen achter je te laten.

 

Wat zeggen mensen die Past Life Integration hebben gedaan?

"Inge is een geweldige coach die haar mensenkennis op bijzondere wijze combineert met astrologie. Maar ook op het gebied van Soul Coaching heb ik veel aan haar gehad in mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. De Past Life Integration sessie die ik bij haar heb gedaan, heeft mijn leven totaal veranderd in meer dan positieve zin."
Rob B. - Arnhem

 

"Namens mezelf en alle mensen die in mijn leven zijn wil ik je vanuit het diepste van mijn hart bedanken. Je hebt mij het grootste gegeven dat ik ooit had kunnen krijgen. Je hebt mij mijzelf terug gegeven. Dankzij de bijzondere reis naar een ver verleden ziet het heden en de toekomst er veel rooskleuriger uit."
Iris den H. - Baarn

 

Data: op aanvraag (neem contact op)

Investering: €100,00 voor 90 minuten.

BijlageGrootte
Brochure Soul Journey Past Life Integration januari 2016.pdf102.45 KB